3. apr. 2020
Af Helle Skram de Fries

Balletmester Nikolaj Hübbe: Jeg er heldigvis sammen med min kæreste

Nikolaj Hübbe.
Nikolaj Hübbe.
Foto: Martin Høien
Balletmester og ”Vild med dans”-dommer Nikolaj Hübbe savner det fysiske samvær med sine balletdansere.
- Balletdansere er flokdyr, og det fysiske nærvær er vigtigt, når vi træner. Så jeg savner virkelig mine dansere, fortæller balletmester ved Den Kongelige Ballet, Nikolaj Hübbe til BILLED-BLADET.

Danserne træner stadig

- Vi har cyber clas i både pilates, styrketræning og alt muligt, men det er bare slet ikke det samme, som når man fysisk er sammen i træningen. - Vi savner at mødes, lige lægge en hånd på skulderen, rette en holdning og kunne se hinanden i øjnene. Virtuelle møder er godt, men efterlader også et savn, synes balletmesteren.

Barn af balletten

På billedet herunder er Nikolaj Hübbe sammen med Victoria Bell ved præsentationen af tv-serien "Barn af balletten", der kan ses på TV 2 Play.

https://imgix.billedbladet.dk/20200226_hjp8622aaa.jpg
Foto: Hanne Juul
Og lige som alle andre saver Nikolaj Hübbe også at give kram.

Hvor skal vi kramme

- Ja, hvor skal vi kramme, når vi er ude på den anden side. Lige nu må vi tænke kreativt. Alle er i samme båd og må følge coronaflodens sniklede bøjninger.

Kæreste med Emmanuel

- Jeg er heldigvis sammen med min kæreste, lyder det fra en glad Nikolaj Hübbe, der danner par med den fransk-belgiske duftlysdesigner Emmanuel Martini. Det var i september 2018 Nikolaj Hübbe fortalte BILLED-BLADET, at han var forelsket i Emmanuel, og at parret havde kendt hinanden et stykke tid. Fotoet fra Nikolaj Hübbes facebook, som BILLED-BLADET har tilladelse til at bringe, er fra en tidligere ferie i Grækenland.
https://imgix.billedbladet.dk/img_3347aaa.jpg

Gense Napoli

På KGL Xtra kan man gratis se forestillinger fra Det Kongelige Teater.

Man kan blandt se eller gense balletforestillingen "Napoli". På biledet herunder står Nikolaj Hübbe sammen med solodanser Andreas Kaas.
https://imgix.billedbladet.dk/20190425_mho8772aaa.jpg
Foto: Martin Høien

Læs mere om: