Onsdag, 2. marts 2016 — af af Helle Skram de Fries

Birgitte Raaberg fejrede Nis Bank-Mikkelsen

nis bank-mikkelsen
nis bank-mikkelsen
Foto: Privat
Den 71-årige skuespiller Nis Bank-Mikkelsen blev mandag 29. februar hyldet af kollegaerne på Aarhus Teater for sine 50 år i skuespilfaget.

Det hele startede i 1966, da Nis Bank-Mikkelsen sammen med Jesper Klein opførte én-aktere af Gustav Wied i studentermiljøet.

Samme år startede Nis Bank-Mikkelsen som elev på Aarhus Teater. Han sluttede sin uddannelse i 1969 og var en fast del af teatret ensemble frem til 1978.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Siden har han spilllet utallige roller på diverse teatre, men sit 50-års jubilæum som skuespiller fandt sted mandag 29. februar - der, hvor det hele startede, nemlig Aarhus Teater.

Her spiller 50-års jubilaren nemlig på Store Scene i stykket "Familien der kunne tale om alt" , hvor han har rollen som den demente bedstefar.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Blomster til Nis Bank-Mikkelsen

Og netop på Store Scene blev Nis bank Mikkelsen fejret med blomster og taler.

- Der var skønne taler - blandt andre fra direktøren for Aarhus Teater, Trine Holm Thomsen, og fra formanden for Dansk Skuespillerforbund, Katja Holm. Og så holdt Nis selv en vidunderlig tale, fortæller skuespiller Birgitte Raaberg, der deltog i fejringen.

Hun er selv i gang med prøver på Aarhus Teater, hvor hun skal medvirke i stykket ""Fornuft og følelse", der allerede har udsolgt på premiedagen 21. april, men spiller på Aarhus Teater frem til 21. maj.

Birgitte Raaberg fotæller, at der efter de fine taler for Nis Bank-Mikkelsen, var reception i teatret smukke foyer, hvor der blev vist en video med billedcollage fra jubilarens flotte karriere.

- Og så fik Nis kæmpe blomsterbuketter og masser af jubilæumskram.

LÆS MERE: Birgitte Raaberg plejer sin travle mand

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden