28. feb. 2015
Af af Hanne Rask

Birthe Kjær malede byen rød til Citysingler

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/city_singler_2015_prem10426.jpg
Foto: Birger Storm
Birthe Kjær var klar til en festlig og fræk aften i byen, da hun ankom til premiere på Citysingler i Glassalen i Tivoli.

- Jeg er vild med Ørkenens Sønner, og jeg er ikke sart. Jeg glæder mig. Det skal nok blive sjovt, sagde Birthe Kjær, der fredag aften havde vovet sig i Glassalen i Tivoli.

Anledningen var premieren på Sofie Lassen-Kahlke, Kaya Brüel, Trine Gadeberg og Anne Louise Hassings 3. runde med Citysingler.

Og Birthe Kjær fik som forventet. Alene navnet på showet "Trimmet i 3-kanten", sagde det meste, og det skortede da heller ikke på platheder, bramfri tale - og i øvrigt stor musikalitet.

Gruppen, der med egne ord har spidset stiletterne endnu mere og har barberet tekster og håret helt ind til benet, fortsætter deres optræden i København de næste dage, inden de allerede i den kommende uge drager på turne rundt i landet.

https://imgix.billedbladet.dk/city_singler_2015_prem10435.jpg
Kaya Brüel, Anne Louise Hassing, Sofie Lassen-Kahlke og Trine Gadeberg leverede en forrygende og fræk indsats på premiereaftenen med deres 3. rundeaf ”Citysingler”.
Foto: Birger Storm

Læs mere om: