6. nov. 2014
Af Karina Didriksen

Bodil Jørgensen gør comeback på scenen

Bodil Jørgensen i "Den Grønne Elevator".
Bodil Jørgensen i "Den Grønne Elevator".
Foto: Ulrik Jantzen
Skuespilleren glæder sig til nytårsaften, hvor hun skal stå på scenen i lystspillet ”Den Grønne Elevator” - det er første gang siden ulykken i sommers.

Tidligere på året fik Bodil Jørgensen masser af ros for sin medvirken i farcen ”Den Grønne Elevator”, der spillede i Glassalen i Tivoli, og nu kan hun se frem til at genoptage sin komiske rolle.

Den 53-årige skuespiller har nemlig sagt ja til at stå på scenen igen, når Lisbet Dahls opsætning af det klassiske lystspil får premiere på Odense Teater nytårsaften.

Det bliver første gang, Bodil Jørgensen kommer til at stå på en scene, siden den alvorlige ulykke i sommer, som satte hendes karriere på pause.

Vil grine med publikum

- Jeg glæder mig usigeligt meget til at komme tilbage på scenen og til rollen som Blanche sammen med Tommy Kenter og alle de andre. Det er så befriende morsomt et stykke, som jeg vitterlig nød at være en del af, da vi spillede i vinter i Glassalen. Så selv om det også er en fysisk, hård rolle, så ser jeg frem til at grine sammen med publikum, siger Bodil Jørgensen i en pressemeddelelse fra Tivoli.

Ud over Tommy Kenter så kommer skuespilleren til at spille sammen med blandt andre Charlotte Fich, Peter Ganzler og Lisbet Dahls barnebarn Caroline Dahl.

”Den Grønne Elevator” tager på turné rundt i landet og spiller på Odense Teater fra den 31. december til den 13. januar. Derefter går turen til Glassalen i Tivoli og 25 andre byer.

Læs mere om: