Bodil Jørgensen har ondt af Kurt Ravn

Bodil Jørgensen

Bodil Jørgensen

Foto: Hanne Juul (BILLED BLADET)
- Kurt Ravn har så meget skyldfølelse, og det har han ingen grund til, siger Bodil Jørgensen, der ikke bebrejder sin kollega, at hun kom så galt til skade, da han kørte traktoren på filmoptagelsen.

Bodil Jørgensen er ikke kun kommet hjem. Skuespillerinden har – trods sine svære kvæstelser – også overskud til at bekymre sig om, hvordan hendes gode kollega Kurt Ravn har det efter den skæbnesvangre dag, hvor hun var involveret i en traktorulykke under optagelserne til Far til Fires vilde ferie.

Kurt Ravn kørte traktoren, da den forulykkede, og han har efterfølgende skrevet til Bodil med mange undskyldninger, fortæller Bodil Jørgensen i et stort interview med BT.

- Kurt Ravn har så meget skyldfølelse, hvilket han slet ikke har nogen grund til. Overhovedet. Han har sagt undskyld så mange gange, og jeg siger til ham, at han ikke skal sige undskyld. Det har han ingen grund til, siger Bodil Jørgensen til BT

- Stakkels, stakkels Kurt. Jeg ved, hvordan han har det. Jeg har prøvet det selv med Søren Sætter-Lassen på Det Kongelige Teater for to år siden, da en stor væg faldt ned. Jeg nåede lige akkurat ud og han blev ramt, siger Bodil Jørgensen, der efterfølgende havde mareridt om, hvad hun kunne have gjort for at have reddet sin sin kollega.

- Men så var vi måske begge to blevet ramt. Og det er under alle omstændigheder ikke vores skyld, siger Bodil Jørgensen.

- Der er ingen, der bevidst har villet det her. Men hvis man som i andre lande har haft en sikkerhedsmand, der kun står for sikkerheden for alle faggrupper på holdet, så var det jo aldrig sket, siger Bodil Jørgensen.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden