Bodil Jørgensen skifter Badehotellet ud med dansegulvet

Bodil Jørgensen

Bodil Jørgensen

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Skuespilleren Bodil Jørgensen skal spille rollen som Tony Maneros mor i musicalen ”Saturday Night Fever”.
Den 54-årige skuespiller Bodil Jørgensen er blevet valgt til at spille rollen som Tony Maneros italienske mor i den danske opsætning af ”Saturday Night Fever”.
 
Med den rolle får Bodil Jørgensen nu mulighed for at vise helt andre talenter, end hun lige nu gør i TV 2-serien ”Badehotellet”.
 
- Jeg så ”Saturday Night Fever” i 1977 to gange i træk, og dengang havde jeg ortopædiske sko, fordi jeg var platfodet, som jeg dansede foran spejlet i, siger Bodil Jørgensen til BILLED-BLADET.
 
 

Arbejder igen sammen med Amalie Dollerup

Skuespilleren understreger samtidig, at hun mener, at musicalen rummer en fantastisk historie, som sætter gang i dansedrømmene.
 
Hun er desuden glad for, at hun har fået en af de ældre roller i stykket, så hun kan nyde ungdommen folde sig ud med blandt andre Amalie Dollerup i spidsen.
 
- Det er virkeligt godt, at Amalie er med, understreger hun.
 

Bodil Jørgensen er glad for "Badehotellet"

Den nye sæson af ”Badehotellet” fik premiere i julen, og Bodil Jørgensen forklarer, at det kan være en mærkelig følelse ikke at være på optagelse.
 
Hun er samtidig glad for, at serien er blevet så godt modtaget i denne omgang, og hun er glad for den udvikling, handlingen er inde i.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden