Bodil Jørgensen takker sin redningsmand

Foto: AOP
Den kvæstede skuespiller takker nu den ambulancelæge, der er skyld i, at hun lever i dag.

Bodil Jørgensen er her kun i dag takket være en snarrådig indsats fra ambulancelægen John Christian Jeppesen. Uden hans professionelle indgriben den skæbnesvangre dag, hvor hun fik traktoren ned over sig under optagelserne af ”Far til fires fede ferie” ville skuespillerinden have været død.

- Nu ved han jo bedre end jeg, hvor kritisk det var, og at jeg ikke kunne få luft. Og jeg følte bare, at da han kom og hjalp mig, da hjalp han mig tilbage til livet. Og det er jeg ham dybt taknemmelig for, siger Bodil Jørgensen til BT.

Den 41-årige ambulancelæge John Christian Jeppesen er selv beskeden og ydmyg angående sin handlekraft. John Christian Jeppesen mener, at han var en del af et hold, og at han jo bare har passet sit arbejde. Men Bodil Jørgensens taknemmelighed er stadig stor:

- De andre læger, jeg siden har mødt, har også sagt, at når jeg var i live, så var det, fordi han vidste, hvad han havde med at gøre. Og det vil jeg gerne sige tak af hele mit hjerte for, siger Bodil Jørgensen.

Det er kun en uge siden, at hun blev udskrevet oven på den voldsomme ulykke, der var så tæt på at koste hende livet og som knuste næsten hver en knogle i hendes. Men optimismen bobler endnu:

- Livet er jo forunderligt. Det tænker vi jo ikke så tit på, men det blev jeg da mindet om, siger den folkekære skuespiller

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden