20. feb. 2015
Af af Helle Skram de Fries

Bonderøven kommer til byen

https://imgix.billedbladet.dk/lost_media/46099.jpg
Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Frank Erichen har taget turen fra Kastanjegården på Djursland for at hjælpe med kulisser til ny forestilling på Østre Gasværk.
Da BILLED-BLADET kiigger forbi på Østre Gasværk er Bonderøven alias Frank Erichsen, i fuld gang med at lave bindingbærksflet, der skal bruges til kulisserne på teatret kommende forestilling. Et stykke med titlen "Hjælp søges', hvor Jesper Lohmann og Jesper Asholt spiller to brødre, der i lokalpressen søger to kvinder til at hjælpe på den fædrende gård. Stykket er oprindeligt svensk og er oversat af Anne Linnet og Pia Tafdrup.

Malker en ged

For at skabe de helt rigtige landlige rammer har Østre Gasværk allieret sig med Bonderøven, der bl.a. hjælper med kulisserne. Forestillingen har premiere 12. april, og i løbet af spilleperioden holder Frank Erichsen to fredage 'Bonderøven live'. Her flækker han brænde og malker en ged, mens han fortæller om scenografien og livet som Bonderøv.

Vil fortælle om sit liv

Frank Erichsen glæder sig selv til at se stykket. Med sin optræden på TV og sine foredrag vil han gerne fortælle om den måde, han har valgt at leve på. - Men uden at prædike og pege fingre, forklarer Frank Erichsen til BILLED-BLADET.

Børnene er med til dagligt

Hjemme på Kastanjegården går det fint. Frank Erichsen har ikke problemer med at få tid både til sine mange gøremål på gården og til familien. - Jeg stopper ikke nødvendigvis, det jeg laver, når børnene kommer hjem fra skole og børnehave, men de er med eller også leger de lige omkring, fortæller Bonderøven, der bor på Kastanjegården med Theresa og deres to børn.

Læs mere om: