Christopher Læssø: Derfor passer jeg på min kæreste

Christopher Læssø

Christopher Læssø

Foto: Gregers Overvad
Christopher Læssø er kæreste med en islandsk klinikassistent, som ikke har lyst til rampelyset.

Christopher Læssø, 35 år, er en travl herre. Knap er han færdig med jobbet som tv-vært på "Den vildeste danser", før han optræder i hovedrollen som Robin Hood på Folketeatret. Også privat er der gang i den.

Han nyder samværet med sin islandske kæreste, som han fandt sammen med i foråret. Men han har ikke lyst til at fortælle så meget om hende. Endnu. 

- Jeg går ikke ind i et forhold, uden at jeg føler, at det har potentiale til at blive den sidste endestation. Og derfor passer jeg på det her i starten. Også for hendes skyld. Hun er meget jordbunden og har slet ingen interesse i at vise sig frem i min verden. Hun er klinikassistent hos en tandlæge, og hun drømmer kraftstejleme ikke om at stå på den røde løber, fortæller Christopher Læssø, som dog godt vil røbe, at han af og til får kærestens islandske herkomst at føle.

– Hør nu her, hun er smuk som en islandsk gletsjer – sådan en lys og strålende og solbeskinnet slette – men som islandske gletsjere har hun også en vulkan kørende inde under sig. Så man skal passe på, hvor man træder, ler han.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Læs interview med Christopher Læssø i BILLED-BLADET, som kan købes fra torsdag den 22. oktober. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden