Lørdag, 24. oktober 2020 - af John Lautrup

Christopher Læssø: Min datter gør mig sårbar

Christopher Læssø

Christopher Læssø

Foto: Gregers Overvad
Christopher Læssø fik en ny alvor ind i sit dengang løsslupne mandeliv, da han blev far som 25-årig.

Christopher Læssø, 35 år, vedstår, at han generelt er en stor, glad dreng. Men han har også dage, hvor mundvigene vender nedad. Og det er særligt mandage. 

- Jeg er ekstremt sårbar om min datter. Men det er mere sådan en melankolsk fornemmelse, fordi hun er delebarn. Så jeg dykker altid de mandage, hvor jeg afleverer hende. Det er aldrig blevet en vane for mig, siger han.

Christopher Læssø er far til Olivia på 10 år. Han og hendes mor prøvede i otte måneder at lave en lille kernefamilie, efter hun kom til verden, men de måtte erkende, at de er bedre til bare at være venner og forældre. Han har Olivia hver anden uge og afleverede hende dagen før dette interviw til moren. En situation, som altså hver gang lægger en dæmper på hans humør.

Christopher Læssø

Christopher Læssø med Olivia

Foto: Hanne Juul

I det hele taget kom der en ny alvor ind i hans liv, da han blev far som 25-årig teaterskoleelev.

- Det gjorde, at jeg fik hovedet ud af min egen røv. Jeg fik ansvar. Lige pludselig blev alt det gøgleri også noget, man skulle tjene penge på. Folk tror jo, at hvis man stiller sig op foran et tv-kamera i bedste sendetid, så har man råd til en helikopter på taget. Men sådan er det ikke, skulle jeg hilse og sige, siger han. 

Læs interview med Christopher Læssø i BILLED-BLADET, som kom på gaden torsdag den 22. oktober. 

 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden