29. jun. 2016
Af Casper Nielsen

Cirkusrevyen: Lise Baastrup også med næste år

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/cirkusrevyen_cement25.jpg
foto: Birger Storm
Lise Baastrup fortsætter samarbejdet med veteranerne Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard i næste års Cirkusrevy. Også til Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard er der genvalg efter årets succes.

Lise Baastrup har fået genvalg i Cirkusrevyen. Lisbet Dahls nye kvindelige makker i revyen er også på plads, når der er premiere i teltet på Bakken i 2017. - Jeg er da lettet over, at første sæson er "godkendt", og at jeg har gjort det så tilpas godt, at jeg får lov at tage en mere. Det giver på én gang ro og også lidt pres, fordi jeg skal leve op til præstationen i år. Men jeg er født konkurrencemenneske og har derfor kampgejsten til at give den en kæmpe skalle også til næste sommer, siger Lise Baastrup.

Deltag i vores afstemning og vind drømmerejse

Lise Baastrup: Som at have en revy-familie

- Det føles jo næsten som at have fået en revy-familie. Der er så god en stemning blandt os bag scenen, at det til tider kan være svært at tage hjem om aftenen. Det er sådan en dejlig sommerhusfølelse med grineflip mindst én gang om dagen, siger Baastrup. Cirkusrevyen kan - her godt halvvejs inde i sæsonen – også melde ud, at veteranerne Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard, Niels Ellegaard fortsætter på herresiden, og at også Lisbet Dahl vil være klar til at tage endnu en tørn som instruktør og revystjerne. Akkompagneret af kapelmester James Price, koreograf René Vinther og kostumier Henrik Børgesen. Kun scenografen skifter ansigt til næste sæson, idet Nina Schiøttz vender tilbage til teltet. LÆS MERE: Lise Baastrup: Mange tror, jeg er som Hjørdis

Læs mere om: