Cirkusrevyens Carsten Svendsen: Kæreste med tidligere kone

Carsten Svendsen og Cecilie De La Prada

Carsten Svendsen og Cecilie De La Prada

Foto: Mikael Rieck
Carsten Svendsen og Cecilie De La Prada blev gift ved et vanvittigt bryllup i New York. Siden blev de skilt, men fandt ud af, at de ikke kunne undvære hinanden.

Carsten Svendsen, som efter flere års tilløb endelig har fået sin debut i Cirkusrevyen, er kæreste og samlever med sin tidligere kone, Cecilie De La Prada. 

De faldt for hinanden, mens de begge arbejdede på Aalborg Teater. De blev gift, men er det ikke mere. 

- Vi mødte hinanden og blev dybt forelskede. Så blev Cecilie gravid, og hun har en meget stor familie, så vi havde ikke råd til at holde et stort bryllup. I stedet vælger vi på en rejse til New York at blive gift på byens rådhus. Det er den mest absurde oplevelse, jeg nogensinde har haft, indleder Carsten Svendsen parrets kærlighedshistorie.

– På rådhusets hjemmeside stod der, at man ikke skulle regne med romantik. Nej, det tør siges! Romantikken var nærmest kirurgisk skåret ud af hele oplevelsen. Men det var sjovt. En blanding af komik og drama. Virkelig en underlig oplevelse.

– Så kommer Rosa til, og desværre sker der så bare det for os, at livet tager nogle omvæltninger for os. Vi vokser lidt fra hinanden og har brug for en pause. Og så bliver vi skilt. Men der går vel ikke mere end et år eller halvandet, hvor vi stadigvæk ses og tager på ferier sammen med vores datter for at give hende en følelse af familiesamhørighed, inden vi finder sammen igen. Jeg synes egentlig ikke, at vi nogensinde har været fra hinanden, og nu fungerer det dejligt. Cecilie er vidunderlig, understreger han. 

Læs stort interview med Carsten Svendsen i BILLED-BLADET, der kan købes fra torsdag den 30. juni. Her fortæller han også, hvorfor han og Cecilie ikke skal giftes igen, nu hvor de har genfundet kærligheden. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden