Torsdag, 22. oktober 2020 - af af Karin Heurlin og Stine Ramlyng

Dansk skuespiller fik hjertestop foran familien

Trine Appel. 
Trine Appel. 
Foto: Martin Høien
Skuespiller Trine Appel og familien gennemlevede for tre år siden deres livs mareridt, da Trine ud af det blå faldt om hjemme i sin stue, mens hendes hjerte i flere minutter holdt op med at slå.

Vi har set hende som nissemor i "Pagten" og fulgt hende i dramaserierne “Hotellet” og “Taxa”.

Men for tre år siden var Trine Appel hovedperson i en scene, som ingen havde set komme. Hun faldt om hjemme i stuen foran sin familie, og i flere minutter stod hendes hjerte stille.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Trine Appel fik hjertestop i stuen

Skuespiller og forfatter Trine Appel var 45 år. Lige midt i livet. Og lige midt i en helt almindelig hverdagsmorgen, hvor hendes 10-årige søn Leo sad og spiste havregryn, og hvor resten af familien havde travlt med at gøre sig klar til at komme ud ad døren.

Lige der, midt i stuen 23. november 2017, døde Trine. Mellem fem og 10 minutter slog hendes hjerte ikke længere. Ingen havde set det komme. Slet ikke Trine.

Ikke bange for at dø

I dag er det tre år siden, Trine faldt om, og hun har tænkt meget over, hvad der skete med hende i de minutter, hvor hendes hjerte stod stille, og alt liv forsvandt fra hendes øjne.

– Da jeg slog øjnene op, var jeg toplykkelig for at være i live, siger Trine, der samtidig havde det svært ved tanken om, hvad hendes familie, herunder sønnen Leo, havde været vidner til.
Foto: Martin Høien

– I film er det tit noget med, at man går gennem en lang, hvid tunnel. Eller at man ser Gud. Det oplevede jeg ikke. Men jeg oplevede, at jeg var et dejligt sted, der var rart og trygt.

- Og jeg kan sige med sikkerhed, at jeg ikke var alene. Om det var Gud eller min afdøde far, der var der, ved jeg ikke. Men jeg ved, at der ikke var noget at være bange for.

I et stort interview i denne uges BILLED-BLADET åbner skuespilleren op om det mareridt, hun og familien var igennem for tre år siden.

BILLED-BLADET nr. 43, 2020
Foto: Aller Media

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden