Lørdag, 23. juli 2022 — af Laura Dalgård Hansen

Derfor får Lisbet Dahl alligevel ikke sin hyldest i Cirkusrevyen

Lisbet Dahl
Lisbet Dahl
Foto: Kaspar Wenstrup
Lisbet Dahl måtte kort før premieren melde fra til årets Cirkusrevy på grund af senfølger efter coronasmitte, og nu står det klart, at hendes planlagte fejring i midten af august heller ikke bliver til noget.

Det har været en turbulent tid i Cirkusrevyen den seneste tid, og der har været og kommer flere store udskiftninger blandt medarbejderne både på og bag scenen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Overtog for Lisbet Dahl

2022 skulle have været Lisbets Dahls sidste sæson i Teltet på Bakken, men få uger før premieren blev hun smittet med corona, og hun blev nødt til at melde fra på grund af senfølger.

I stedet overtog Pernille Schrøder hendes roller på scenen, mens Joy-Maria Frederiksen overtog Lisbets Dahls job som instruktør.

Stor fejring aflyst

14. august var det planen, at der skulle holdes en stor hyldestaften til ære for Lisbet Dahl, der har været en stor del af Cirkusrevyen gennem mange, mange år. Men desværre er det blevet aflyst.

- Den har vi slettet, fordi Lisbet ikke har været nok på, til at vi tør sælge den. Vi tør ikke annoncere det, hvis hun ikke kan klare det. Så sidder der 1.300 mennesker herude og siger: ”Hvor er hun henne?”, fortæller revyens direktør, Torben ”Træsko” Pedersen til Se og Hør.

Holdet til næste års Cirkusrevy er sat, og der er flere store udskiftninger på plakaten.

Lisbet Dahl har sagt farvel til revyen, og næste år vender heller ikke James Price tilbage. Han stopper efter 20 år som kapelmester. Også forestillingsleder Jacob Dahl, der er Lisbet Dahls søn, stopper i Cirkusrevyen efter denne sæson.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden