19. apr. 2020
Af Helle Skram de Fries

Derfor savner Silas Holst sine børn

Silas Holst.
Silas Holst.
Foto: Martin Høien
Det er en stor glæde blandet med vemod for Silas Holst, at hans to guldklumper er tilbage i børnehaven.
Musicalstjernen Silas Holst er, naturligvis, lykkelig for, at Danmark nu er begyndt på en langsom og ansvarlig genåbning.
Det betyder nemlig blandt andet, at hans elskede børn, Maggie My på fem og Bob Jones på tre, som han har sammen med eksmanden Johannes Nymark og veninden Louise Mahnkopf, atter kan komme i børnehave.

Glæde og vemod

På sin instagramprofil deler Silas Holst en tekst og et foto, som BILLED-BLADET har tilladelse til at bringe. Her forklarer han, at glæden over atter at sende børnene i institution også er blandet med vemod. Silas Holst understreger, at han overhovedet ikke hører til dem, der er bange for at sende børnene i børnehave igen.

En fantastisk tid

”Men det var vemodigt. For det sluttede også en helt fantastisk tid hjemme sammen. En tid man nok aldrig får igen” skriver Silas Holst.
”Det har været hårdt, de har kørt mig flade og krævet de fleste af mine kræfter, men de har også kysset og krammet og leget og beriget en ellers trist tid”, forklarer han videre.

Savner sine bedste venner

”Det er dejligt, de kommer tilbage til deres venner - men faderen savner pludselig sine to bedste venner”, slutter opslaget.
https://imgix.billedbladet.dk/93547982_585683372044636_8096652467793117895_n_1aaa.jpg
Foto: Privat
Silas Holst har selv rigeligt at se til, selv om coronakrisen har sat en stopper for hans sceneoptræden. Han har nemlig startet sit koncept dansedamerne.dk som online-tilbud.

Dirty Dancing

Musicalstjernen var midt i at spille ”Den skaldede frisør – The Musical”, da Danmark lukkede ned. Næste forestilling i musicalkalenderen hedder ”Dirty Dancing – The Musical”, der efter planen er tilbage i en ny luksusversion med premiere i Scandic Falkoner 10. september. Her har Silas Holst hovedrollen som Johnny Castle, mens Mathilde Norholt spiller Frances ”Baby” Houseman.
https://imgix.billedbladet.dk/_mho9336aaa.jpg
Foto: Martin Høien

Læs mere om: