Onsdag, 18. maj 2016 - af Casper Nielsen

Dirch Passer: Se hans bedste jokes fra BILLED BLADET

foto: AOP
Dirch Passer var tilknyttet BILLED BLADET som fast humørbombe i midten af 1970'erne. Her er et lille udpluk af hans bedste vitser fra spalten "Dus med Dirch".
Dirch Passer blev tilknyttet BILLED BLADETs humørsider i 1970erne, og bidrog med sin skæve humor på siderne helt frem til sin død. Hver uge gjorde han sig lystig, ofte på nogle af sine kollegers bekostning, men med det særlige Dirch’ske glimt i øjet, så ingen følte sig hængt ud.   Her et par eksempler fra spalten ”Dus med Dirch”:   - Daimi, der jo er meget barnlig, fortalte mig, at hun havde været på ferie i Alperne, og hun pralede af, at hendes bil havde klaret stigninger til 25 grader. – Og ved du hvad, Dirch, føjede hun til. Det var endda i skyggen …   - Jeg løb ind i baggårdspumaen Otto Brandenburg og spurgte ham, om han havde læst ”De tre musketerer”. Nej, svarede Otto: Kun de to …   - Og netop nu meddeles det, at gourmetlevemanden John Prices søn James ligner sin far så meget, at man kan ham Re-price …   - Skuespillerforbundets ny bartender, Ole Ernst, sagde til en ven: - Jeg står og skal bruge 500 kroner inden klokken 12. Ellers er det en kugle for panden. Kan du hjælpe mig. - Desværre, jeg rammer altid ved siden af.   Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!  
Foto: BILLED-BLADET

Dirch Passer var vild med at drille Poul Bundgaard og Ulf Pilgaard

  - En vis Hr. Bundgaard har fået tilbud om at spille titelrollen i Jeppe på Bjerget. Nu mangler man så bare én der kan spille Jeppe …   Poul Bundgaard var i det hele taget en af Passers favoritofre:   En vis Hr Bundgaard er jo kommet op i alderen. Så nu har han fået titelrollen i Farfar-inelli … - Jeg spiller kun på en betingelse, svarede Poul. – At jeg først får min mormor-genmad …   - Brøndbyhallen er virkelig stor, sagde en vis Hr Bundgaard til mig. Da folk kastede grønne tomater op efter mig var de modne, da de nåede scenen.   Kirsten Walter siger, at hun ikke tror på astrologi. - Jeg kender kun en person, hvis liv var påvirket af stjernerne. Han var impresario i Hollywood.   Ulf Pilgaard – som Dirch konsekvent kaldte ”Sofitskraberen” fordi han på grund af sin højde var i fare for at støde mod soffitten i loftet – fik også sin bekomst:   - Sofitskraberen Ulf Pilgaards kone Gitte havde snuppet sig en ordentlig hivert efter middagen, hvorpå hun gik op for at kysse sønnerne godnat. De udbrød med en mund: - Av mor, du har hugget af fars parfume.   - Jeg har mareridt hver nat, sagde Sofitskraberen Ulf Pilgaard til mig. Jeg drømmer, at foran mig har jeg en stor dør med et skilt på, og jeg skubber på den af alle kræfter. Men jeg kan ikke få den op. Hvad står der på skiltet? - Træk.   Ulf Pilgaard fik dog en slags oprejsning – idet Dirch også skrev denne:   - Sofitskraberen Ulf Pilgaard: Dirch kommer i morgen for at få sig en dukkert i min pool. Jeg glæder mig til at give ham en lektion i drukning.  
Foto: BILLED-BLADET
 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden