Dirch Passer-statuetter sælges

Dirch Passer. 

Dirch Passer. 

Foto: AOP
Igennem de seneste to år er der blevet samlet ind til en stor bronzestatue af Dirch Passer, der skal sættes op på hans 90 års fødselsdag i maj. Nu kan man købe mindre kopier af statuen, som støtte til projektet.
Dirch Passer var hele Danmarks komiker og kendt for sine geniale optrædener.
 
Den 18. maj 2016 ville han være fyldt 90 år, og det vil en privat initiativtager på Frederiksberg utrolig gerne markere med en over to meter høj bronzestatue af Dirch Passer.
 
 
Statuen vil koste omkring 640.000 kroner at fremstille, men indtil videre er kun omkring 80.000 kroner blevet skaffet til det projektet.
 
Derfor tages nye metoder i brug for at kunne hædre Dirch Passer med den imponerende statue.
 

Dirch Passer statue på Frederiksberg

Et begrænset antal bronzestatuetter af den omkring 50 cm. høje model af statuen er nu til salg. 
 
Overskuddet fra salget, når produktionsomkostningerne er betalt, vil gå ubeskåret til udarbejdelse af den store statue.
 
 
Den færdige statue af Dirch Passer, som er en afbildning af ham fra 1961, skal efter planen placeres på Dirch Passers Allé på Frederiksberg.
 
Ved donationer til statuen, der overstiger 80.000 kroner kan man få sit eller sin virksomheds navn på en bronzeplade på soklen af den endelige statue.
 

Auktion på Facebook

Et andet tiltag er, at der vil være en auktion på Facebook, hvor højestbydende kan få fingre i en af de meget få producerede, nummererede statuetter.
 

Hvad skal du have på til påskefrokosten?

 
Du kan gå ind på www.facebook.com/DirchPasserFestival og komme med dit bud. Den første auktion slutter: 18. april.2016. Startbuddet er på kr. 40.000.
 
Det er naturligvis også muligt at støtte projektet med bidrag. Penge kan indsættes på konto reg. 6509 konkonr.: 3050528986 eller MobilePay: 28 14 17 99.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden