Dirch Passer var Mathildes morfar: Nu springer hun ud som skuespiller

Mathilde Passer

Mathilde Passer

Foto: PR
Mathilde Passer er uddannet som skuespiller til maj næste år.

Efter fire år som elev på Skolen for Scenekunst på Aarhus Teater er Mathilde Passer tæt på at gå i sin berømte morfar, Dirch Passers fodspor.

- Det er som at flytte hjemmefra. Nu må det bære eller briste, siger en glad Mathilde på vej ind til prøverne på forestillingen ”Hvad vi taler om, når vi taler om kærlighed”.

Det er en såkaldt præsentationsforestilling, som Mathilde opfører sammen de øvrige skuespiltalenter, som hun har gået på hold med. Stykket har premiere torsdag den 23. november på Aarhus Teaters scene Stiklingen, og fra den 9. januar til den 14. januar kan den ses på Folketeatret Hippodromen i København.

Dirch passer, Hanne Passer med datteren Josefine i 1967
Foto: All Over

Dirch passer, Hanne Passer med datteren Josefine i 1967

 

Mathilde Passer får en travl jul

Efter premieren i Aarhus får Mathilde Passer nogle travle juledage, for hun flytter fra Aarhus tilbage til hovedstaden, og derefter skal hun i gang med sin afgangsforestilling. Den producerer Mathilde sammen med Martine Levinsen, og det bliver en sangdramatisk forestilling, som har premiere i slutningen af maj 2018.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Mathilde Passer har aldrig selv mødt Dirch. Han var for længst gået bort, da hun blev født. Men hun har altid følt, at han var der for hende som en skytsengel. Mathildes mor er Dirchs datter, Josefine Passer

Josefine Passer, Mathilde Passer
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET

Josefine Passer, Mathilde Passer

 

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden