Fredag, 6. november 2020 - af Helle Skram de Fries

Dirty Dancing aflyser alt i november

Foto: Martin Høien
Synd for alle dem der havde glædet sig, beklager musicalstjerne.
På grund af en corona-smittet er de resterende forestillinger i ”Dirty Dancing – The Musical” i Musikhuset Aarhus i november aflyst.  
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
  Det har blandt mange andre ramt ”Vild med dans”-stjernen Karina Frimodt, der spiller danselærerinden Penny i musicalen. Ligesom Silas Holst, der spiller danselæreren Johnny Castle, er hun i isolation. Og det har naturligvis også ramt skuespiller Mathilde Norholdt, der spiller rollen som Frances "Baby" Housemann.   
 
Foto: Martin Høien
  For Karina Frimodt og Silas Holst, samt deres respektive dansepartnere, betyder det også, at de ikke kan deltage i ”Vild med dans” fredag 6. november.  

Frem og tilbage mellem København og Aarhus

De to ”Vild med dans”-stjerner har ellers draget frem og tilbage mellem Aarhus og København for at nå både ”Dirty Dancing” og ”Vild med dans”. Fredag 6. november var sidste gang, de to skulle have understudy på i Dirty Dancing – for at deltage i ”Vild med dans”. Herefter skulle de tilbage til Aarhus lørdag 7. november og spille den sidste dobbeltforestilling.  

Det er trist

- Men nu er det hele aflyst. Det er trist, men jo nødvendigt, fortæller Karina Frimodt til BILLED-BLADET. Hun er i øjeblikket isoleret i en lejlighed på Østerbro sammen med sin datter Mathilde på 13. - Det er superærgerligt med Dirty Dancing. Der er jo mange, der har glædet sig, beklager Karina Frimodt.  
Foto: Martin Høien
 

Håb forude

- Så håber vi bare, vi kommer til at spille musicalen i foråret, lyder det optimistisk fra ”Vild med dans” -og musicalstjernen. ”Dirty Dancing – The Musical” har Københavnerpremiere 4. marts 2021.   
     

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden