Dirty Dancing-musical sælger historisk godt

Foto: AOP
Musicalen med Mathilde Norholt og Silas Holst har allerede solgt 60.000 billetter efter en måned.

Efter blot en enkelt måneds salg har over 60.000 danskere sikret sig en billet til ”Dirty Dancing – The Musical” til en af Danmarks hurtigst sælgende teaterforestillinger nogensinde.

Opsætningen er allerede blevet forlænget med en måned, og nu bliver der åbnet ekstraforestillinger frem til 25. april 2015.

Forestillingen har først premiere 26. februar næste år, og nu meddeler Tivoli, at man åbner for billetsalget til yderligere 6.000 billetter.

Til sammenligning brugte musicalen”Mamma Mia!”, som også spillede i Tivoli, 11 måneder på at sælge et tilsvarende antal billetter, og den forestilling endte med at blive en gigantisk teatersucces med mere end 150.000 solgte billetter. Det største forsalg til en teaterforestilling herhjemme tegner ”The Phantom of the Opera” på Det Ny Teater sig for. Den rundede magiske 100.000 solgte billetter på premieredagen, og selvom det endnu er for tidligt at spå om ”Dirty Dancing – The Musical” har mulighed for at matche eller toppe den rekord, er der ingen tvivl om, at forestillingen sælger ekstraordinært hurtigt.

Mathilde Norholt, der har fået sin første store hovedrolle på de skrå brædder, hvor hun skal spille Frances ”Baby” Houseman  over for Silas Holst som Johnny Castle, udtaler:

- Det er fantastisk. Jeg tror alle, der er med på ”Dirty Dancing – The Musical” er meget stolte og nu endnu mere fyldt med gåpåmod.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden