Fredag, 15. april 2016 - af af Liz Rørsig

Ditte Ylva Olsen: Fra Vild med dans til bjergbestiger

Ditte Ylva Olsen

Ditte Ylva Olsen

Foto: Jacob Ljørring
Børneulykkesfondens projekt ”Climb for Charity” gentager succesen fra sidste år og har samlet et hold af kendte, der skal bestige Europas højeste bjerg, Mont Blanc. Deriblandt Ditte Ylva Olsen
Ditte Ylva Olsen, Manu Sareen og Allan Nielsen er blandt de kendte navne, som skal i skarp træning for at nå nye højder, nemlig Mont Blanc. Ditte er veninde med Cecilie Hother, som var med på holdet sidste år. Skuespilleren hørte interesseret om projektet, og nu har Ditte kastet sig ud i den hårde træning, der skal til for at bestige bjerge.    Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Ditte Ylva Olsen i benhård træning

- Træningen er benhård. Det er ikke at sammenligne med en yogatime! Når jeg kommer hjem, er jeg bare så sulten og træt, fortæller Ditte til BILLED-BLADET. - Jeg begyndte forberedelserne i januar, men har haft travlt ind i mellem, så de næste to måneder står den på skarp træning, siger Ditte. Hun vil meget gerne hjælpe med at støtte Børneulykkesfonden – og så var udfordringen med at nå bjergtoppen svær at sige nej til. - Fordi det er noget, jeg aldrig nogensinde ville finde på at gøre, siger skuespilleren med et smil.    LÆS MERE: Ditte Ylva Olsen: Skønt at være videre i "Vild med dans"  

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden