Efter Bodil Jørgensens ulykke: Tivolis sommerrevy aflyst onsdag aften

Pelle Hebsgaard, Christiane Schaumburg-Müller, Niels Olsen, Søs Egelind, Thomas Bo Larsen og Bodil Jørgensen indgår i TAM TAM i Glassalen.
Pelle Hebsgaard, Christiane Schaumburg-Müller, Niels Olsen, Søs Egelind, Thomas Bo Larsen og Bodil Jørgensen indgår i TAM TAM i Glassalen.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Bodil Jørgensen skulle have stået på scenen onsdag aften i Tivoli, men forestillingen bliver ikke gennemført.

Onsdag morgen kom Bodil Jørgensen til skade under optagelserne til den nye ”Far til fire”-film i Jylland, og det betyder, at hun ikke kan stå på scenen i Tivolis sommerrevy ”Tam Tam” i aften.

Det oplyser Tivolis pressechef Torben Plank til Ekstra Bladet.

- Vi aflyser Tivolis sommerrevy 'Tam Tam' i Glassalen i aften, men arbejder på højtryk på en løsning og forventer at kunne spille i morgen (torsdag, red.). Vi melder officielt ud senere i dag, siger Torben Plank til avisen.

Han fortæller også, at forestillingen i morgen bliver uden Bodil Jørgensen.

- Vores tanker går naturligvis først og fremmest til Bodil Jørgensen og hendes familie. Det er så synd, at hun skal igennem det her. Hun er en fantastisk kvinde og skuespiller, udtaler Torben Plank.

Ifølge Torben Plank kan publikum med billetter til aftenens forestilling enten få ombyttet deres billetter eller får pengene tilbage.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden