Torsdag, 21. marts 2013 - af Lisbeth Grube

Ellen Hillingsø: Sådan holder jeg liv i parforholdet

Ellen Hillingsø
Ellen Hillingsø
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
- Det er vigtigt at blive ved at tale sammen, mener skuespilleren, som har været sammen med sin mand i 15 år.

- Jeg synes, at parforhold er en skrøbelig størrelse, som vi skal give energi.

Sådan siger Ellen Hillingsø i et interview med magasinet Fit Living. Den 46-årige skuespiller og mor til to har været sammen med sin mand, Christoffer Castenskiold, i 15 år – og hun har en klar holdning til, hvordan man holder liv i kærligheden.

- Alle os med overskud og ressourcer har helt urealistiske forventninger til parforholdet. Hos os er det ikke fint og romantisk hele tiden. Jeg tror heller ikke, det er muligt. Men jeg tror på, at vi kan gøre os umage med at se hinanden. Helt konkret. Blive ved at tale sammen, også selv om man ikke lige har tænkt store, dybe tanker. Ringe og dele en lille oplevelse. Bruge tid sammen og på hinanden, siger Ellen til magasinet.

Hun og manden ringer til hinanden dagligt, og Ellen spørger ham tit til råds.

- Men aldrig om lov. Den regel har vi med hinanden – man skal ikke spørge om lov, men det er en fordel at sige til i god tid, når der er noget, man gerne vil, fortæller Ellen, som spørger Christoffer til råds om alt muligt:

- Indhold i foredrag, jeg skal holde. Fortolkning af en tekst. Økonomi. Og jeg spørger ham altid om, hvad jeg skal tage på, hvis jeg skal noget specielt. Han har supergod smag, og hvis han ikke kan lide det, jeg har på, så skifter jeg, siger Hillingsø, som kan mærke, at gemalen sætter pris på hende.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden