13. jun. 2016
Af Helle Skram de Fries

Ena Spottag: Jeg har fundet en lejlighed i Aalborg

Ena Spottag
Ena Spottag
Foto: Lars H. Laursen
Stjernen fra "Badehotellet" og sidste års "Vild med dans"-vinder er rykket til Aalborg, hvor hun skal spille Ophelia på Aalborg Teater.

Den 31-årige skuespiller Ena Spottag har et stort og alsidigt talent.

Sidste år kastede hun sig ud i "Vild med dans", som hun vandt sammen med Thomas Evers Poulsen. Og hun er netop gået i gang med optagelserne til fjerde sæson af "Badehotellet", hvor hun spiller køkkenpigen Martha.

Samtidig har Ena Spottag travlt med at blive klar til rollen som Ophelia i Hamlet, der 5. september har forpremiere på Aalborg Teater.

Vind drømmerejse – deltag gratis

Stadig ingen kæreste

Ena Spottag er de næste to år fast i ensemblet på Aalborg Teater, og hun har netop fundet sig en lejlighed.

- Ja, en dejlig tre-værelses lejlighed, så nu har jeg masser af plads, lyder det fra en glad Ena Spottag, der tidligere boede på et lille værelse hos en veninde i København.

- Jeg regner med at pendle frem og tilbage, så jeg også kan passe optagelserne på "Badehotellet". Det skal nok kunne lade sig gøre, og det er sjovt og hyggeligt at være sammen med de andre igen, fortæller Ena Spottag, der mødtes med "Badehotellet"-holdet, da der mandag den 6. juni var første læseprøve.

Prinsen på den hvide hest er endnu ikke kommet ridende.

- Nej, jeg har stadig ingen kæreste, fortalte en smilende Ena Spottag, da BILLED-BLADET mødte hende til uddelingen af Årets Reumert i Operaen, hvor hun overværede showet og hyldede sine kollegaer.

LÆS MERE: Ena Spottag - jeg holder mig fra kaffe og sukker

Læs mere om: