Få den første smagsprøve: Silas Holst snart aktuel i endnu en musicalkomedie

Silas Holst

Silas Holst

Foto: Krestine Havemann
Det bliver endnu en gang med danser Silas Holst i front, når Det Ny Teater får premiere på musicalkomedien ”Anything Goes”.

Han er her, der og alle vegne, og snart er den 33-årige danser Silas Holst aktuel i endnu en musicalkomedie - denne gang på Det Ny Teater.

Der er tale om Cole Porters klassiker ”Anything Goes” med premiere den 22. september, der også har Preben Kristensen på rollelisten.

Musicalen fik premiere på Broadway i 1934, og den tager da også udgangspunkt i netop dette årti.

SE VIDEOEN: Silas Holst hylder danskpop-sjælen på Damhuskroen

Billy vil vinde hende tilbage

I handlingen følger vi Billy, der opdager, at hans kvinde er blevet forlovet med en britisk aristokrat. Det får ham til at snige sig ombord på krydstogsskibet SS American for at vinde hende tilbage.

Her møder han en natklubsangerinde, korpiger og sømænd samt en gangster forklædt som præst.

Silas Holst har hovedrollen

Desuden er der en række andre excentriske passagerer i forskellige forklædninger, og snart kastes takt og tone samt hæmninger overbord.

Silas Holst indtager naturligvis hovedrollen som Billy Crocker, og der er uden tvivl lagt i støbeskeen til endnu et musical-brag. 

Det er desuden første gang, at musicalen opføres på dansk i København, og herunder ses en smagsprøve i videoform, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden