Fredag, 5. maj 2017 - af Casper Nielsen

Fantastisk maskering: Se Lisbet Dahl som Thyra Frank

Foto: Hanne Juul
Lisbet Dahl er klar til at tage ældreminister Thyra Frank under kærlig behandling i årets Cirkusrevy. Det afslørede holdet, da der i dag var pr-fotografering i teltet på Bakken inden premieren den 18 maj.

Lisbet Dahl er ved at have årets Cirkusrevy klar, og det første latterbrøl udløste hun i teltet ved den traditionelle pr-fotografering, hvor hun indtog scenen med striksweater og Bailey flaske, maskeret som en tro kopi af ældreminister Thyra Frank.

- Vi driller dem lidt i Liberal Alliance. Jeg ved at, de har humor nok til at kunne tage det. Jeg kender dem, og det er jo bare fis og ballade, sagde Lisbet Dahl selv om nummeret, der slet og ret hedder LA-LA-LA.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Joachim B. Olesen også under behandling

Thyra Frank assisteres i nummeret, der er skrevet af Vase & Fuglsang, af Ulf Pilgaard som transportminister Ole Birk Olesen, Niels Ellegaard som Joachim B. Olesen og Henrik Lykkegaard som udenrigsminister Anders Samuelsen.

Lise Baastrup er ikke med i nummeret, men får til gengæld sin egen kradse politiske parodi som Inger Støjberg, komplet med asyl-kage stramning.

 

Premieren på Cirkusrevyen er den 18. maj, og inden da skal holdes igennem et par forpremierer.

- Det er stadig sjovt at lave revy. Vi har det rart med hinanden, og man kan mærke, at det svinger mellem os, siger Lisbet Dahl.

 

LÆS MERE: Lisbet Dahl: Jeg får aldrig tømmermænd

 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden