Finn Nørbygaard: Jeg blev tvangsfjernet

Finn Nørbygaard taler ud om sin barndom

Foto: Krestine Havemann

Finn Nørbygaard er hudløs ærlig i et interview, hvor han fortæller om en forfærdelig start på livet med bortadoption og tvangsfjernelse.

Søndag, 16. marts 2014 - af Lone Vandborg

Finn Nørbygaard start på livet var ikke god. Lige efter fødslen kom han hjem til et plejepar, der misrøgtede det lille spædbarn.

Det fortæller entertaineren åbenhjertigt i et interview med Ditte Okman og Karen Straarup på Radio 24/7, skriver eb.dk.

Det var først, da en bekymret nabo kontaktede myndighederne, at lykken vendte for lille Finn.

- Jeg skreg så meget, at naboen ringede til børneværnet. Så blev jeg tvangsfjernet med det samme, fordi jeg havde lort til nakken og alkohol i flasken. Jeg blev rigtig misrøgtet. De gav mig alkohol, fordi så sov jeg hele tiden.

Derefter blev han anbragt hos et kærligt par i Esbjerg, der tog sig af ham som deres eget barn.

- Jeg fandt ved et tilfælde ud af som tiårig, at jeg var adopteret. En strigle af en pige spurgte, om jeg vidste, at min far og mor ikke var min far og mor. Jeg kom farende hjem tudbrølende. Min mor, som jeg kalder hende, gav mig så en rigtig sød forklaring, siger Finn Nørbygaard i interviewet.

Som 34-årig fik Finn Nørbygaard kontakt med den mor, der forærede ham væk efter fødslen. Men det forhold blev aldrig en succes. For Finn Nørbygaard var dybt skuffet over sin biologiske mor, der er død i dag.

- Hun var en værre bitch. Jesus christ, hun var en bitch. Hun var voldsomt manipulerende, dominerende, løgnagtig og træls, siger Finn Nørbygaard, der priser sig lykkelig for, at han fik et hjem og masser af kærlighed hos sine adoptivforældre.