Fire danske skønheder på slap line

City Singler

City Singler

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
De fire City Singler slog sig løs med sang, pudekamp og kluddermor.

I virkelighedens verden har de fire City Singler, Anne Louise Hassing, Trine Gadeberg, Sofie Lassen-Kahlke og Kaya Brüel, både mænd og børn. Men de kan sagtens huske singletiden. På godt og ondt.

- Man sjat-pisser lidt i vores alder. ... Altså det er noget, vi har hørt ... fra veninder. Selvfølgelig.

- Eller hvorfor er der egentlig så vådt på stolen, der hvor du sidder, Kaya?

- Og tre ud af fire kvinder får skedesvamp, så hvem af os har det ikke?

Kvindeligt modstykke til ørkensønner

De er samlet igen. City Singlerne. Denne gang er Vicki Berlin skiftet ud med Kaya Brüel, men ellers er alt ved det gamle. De fire kvinder deler ud af intime detaljer fra deres eget liv, og deres vittige påfund, der i dén grad udstiller deres eget køn, er ved at blive samlet i et nyt show. Der bliver ikke lagt fingre imellem. Og pigernes ambition er at være det kvindelige modstykke til Ørkenens Sønner.

- Jeg sad for et par år siden og ærgrede mig over, at Ørkenens Sønner havde patent på at være platte. Hvad var der måske galt med min platte humor? spørger Trine Gadeberg, der siden dannede City Singlerne, der havde stor succes med deres første show, og som til februar forsøger sig igen med "Frækkere i 2'eren". Denne gang endnu mere under bæltestedet!

Det danske svar på "Sex & the City", glæder sig til at præsentere pinlige, platte og skingrende morsomme sketches på høje hæle og med en latte i hånden…

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden