Flemmig Krøll mindes Kim Larsen: Vi dystede i platte vittigheder

Flemming Krøll og Kim Larsen

Flemming Krøll og Kim Larsen

Foto: Martin Høien og Privat
- Kim Larsen var en mester i platte vittigheder, siger Flemming Krøll, der fik lejlighed til at mindes sin gamle legekammerat, da årets Nykøbing F revy holdt premiere.

Flemming Krøll kunne fra tilskuerpladserne se det nye revy-hold give den gas på scenen i Nykøbing F revyen, da de holdt gallapremiere.

Ikke mindst revyens afslutningsnummer – et stort, swingende medley over afdøde Kim Larsens mange hits – fik den tidligere revydirektør til at mindes.

En stor kunstner

- Det var revyholdets egen idé at lave det medley, men jeg var en af de heldige få, der har været tæt på Kim og har været med rundt i hans tur-bus og rundt i så mange byer, hvor vi til sidst ikke kunne finde vores seng. Men det er nærmest først nu, at det går op for mig, HVOR stor en kunstner det er, vi har mistet, sagde Flemming Krøll.

- Jeg og Larsen havde en konkurrence, hvor vi dystede i hvem der kunne fortælle den mest platte vittighed, og jeg kan godt garantere for, at Kim kunne mange vittigheder, som man aldrig ville have troet, han kunne, siger Krøll, der dog alligevel ikke mødte sin overmand på det felt.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Nej, jeg vandt. Det indrømmede han, griner Krøll.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden