3. dec. 2015
Af John Lautrup

Flemming Enevold: Linda har været enestående

Flemming Enevold
Linda Hindberg og Flemming Enevold.
Foto: Hanne Juul
Flemming Enevold har 40-års skuespillerjubilæum næste år. I 34 år af dem har han været gift med Linda Hindberg, som han elsker højt... og skændes højlydt med.

Flemming Enevold, 63, fortæller i denne uge i BILLED BLADETs røde stol om sit langvarige og lykkelige ægteskab med Linda Hindberg, 60 år. De har været sammen i 34 år, og det er ikke altid gået stille af.

- Der var ingen vej udenom. Det var bare Linda og mig. Der var ikke så meget at snakke om. Vi skændes, så det ryger, men hold kæft hvor har vi været heldige. Vi er simpelthen så glade for hinanden. Jeg tror faktisk, vi har det så godt, netop fordi vi skændes. Hold da op, hvor vi skændes. Er det ikke rigtigt, Linda? (JO!, råber hun ude fra køkkenet, red.).

Stor personlighed

- Men så går der to minutter, og så er alt godt igen. Det er helt italiensk. Jeg kommer ikke fra en baggrund, hvor man gjorde sådan. Det har jeg lært af min rumænerhustru.., Linda har en rumænsk mor. Linda har det her sydlandske temperament. Hun siger K-R-A-F-T-E-D-D-E-M-E sin mening. Hun siger lige, hvad der passer hende og falder hende ind. Hun er en meget stor og stærk personlighed. Så dengang kunne jeg jo godt se, at det nok ikke blev kedeligt med Linda. Og det blev det så heller ikke, siger Flemming Enevold.

Læs det store Røde Stol-interview i det nye nummer af BILLED BLADET. Heri fortæller Flemming Enevold også om sit svære sind, der i perioder har været en udfordring for Linda Hindberg.

- På det punkt har hun været fuldstændig ubegribeligt enestående. Jeg har i perioder været sindssygt forfærdelig. At hun har kunnet holde det ud er jo enestående, siger han.

Læs mere om: