9. apr. 2016
Af John Lautrup

Flemming Enevold og Johannes Nymark forenes i Frank Sinatra-forestilling

Flemming Enevold
Flemming Enevold og Johannes Nymark
Foto: PR
Flemming Enevold har skrevet et stykke om Frank Sinatras midtlivskrise, hvor Johannes Nymark spiller Sinatras søn.

Flemming Enevold, 64 år, har i fem år optrådt med Frank Sinatra-sange, og han er så betaget af "The Voice", at han nu har skrevet et musikalsk teaterstykke om manden.

"Under my skin" bliver sat op på Bellevue Teatret og får premiere 19. januar næste år.

- Jeg blev optaget af manden og hans musik og har læst masser af bøger om ham. Jeg synes, det er ærgerligt, at der ikke findes en forestilling, som går "under my skin", som en af hans sange hedder. Altså, en forestilling, der går under den overfladiske pressedækning af Frank Sinatras person, siger Flemming Enevold.

Hans historie tager udgangspunkt i året 1968, da Frank Sinatra var i krise. På overfladen berømt, feteret og rig, men indadtil egocentrisk, kompleks og temperamentsfuld.

Johannes Nymark som Sinatras søn

Frank Sinatra kan ikke længere følge med tiden, føler sig gammel og hjemsøges af erkendelsen af at have svigtet sine nærmeste.

Allermest sønnen Frank Sinatra Jr., der i forestillingen spilles af Johannes Nymark.

Og så går han i studiet for at indspille albummet "My Way" med Frank Jr.

- Det bliver en intens oplevelse, hvor han tager hele sit liv op til overvejelse. Hvor far og søn skændes, og hvor alting, som altid, ender på fars præmisser. Stykket er bygget på historiske begivenheder, men som i al fiktion har jeg selvfølgelig skåret til og strammet op, fortæller Flemming Enevold, der spiller hovedrollen i "Under my skin".

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Læs mere om: