Mandag, 13. juni 2016 — af af Helle Skram de Fries

Glad og rørt Benedikte Hansen modtog en Reumert

Skuespiller Benedikte Hansen, dramatiker Abelone Koppel, instruktør Maria Kjærgaard-Sunesen.
Skuespiller Benedikte Hansen, dramatiker Abelone Koppel, instruktør Maria Kjærgaard-Sunesen.
Foto: Lars H. Laursen
Det var en jublende glad, rørt og taknemmelig Benedikte Hansen, der i Operaen modtog en Reumert for Årets kvindelige hovedrolle.

Skuespiller Benedikte Hansen strålede, da hun søndag den 12. juni gik op på scenen i Operaen for at modtage prisen for Årets kvindelige hovedrolle.

En pris, hun fik for sin præstation i forestillingen "TØRST" på Teater Får302, hvor hun spillede kvinden Nat, der, sammen med datteren Lille, prøver at finde gennem sorgen og tilbage til livet efter manden Toms død.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I sin store begejstring over at få den flotte pris var de øvrige medvirkende, dramatikeren, instruktøren, teatret og publikum de første, Benedikte Hansen takkede.

- Tak til Abelone Koppel, tak til Nanna Skaarup og Benjamin Boe Rasmussen, til mine mednominerede og til Teater Får302, lød det fra den glade prismodtager.

- Og tak til alle i salen. Her sidder venner, kollegaer, publikum. I er historien om mit liv. Tak for jeres kærlighed, jeres vid og vanvid, teatret længe leve!, nåede Benedilte Hansen at tilføje, inden hun for længst havde overskredet de 30 sekunder, prismodtagerne officielt havde til at takke for deres Reumert-statuetter.

Vind drømmerejse – deltag gratis

Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET

Benedikte Hansen: Statuetten med hjem

Efter showet i salen mødte BILLED-BLADET en lykkelig Benedikte Hansen, der holdt kærligt om sin nyerhvervede statuette.

- Jeg er meget, meget glad - også på Abelone Koppels vegne, fortalte Benedikte Hansen med henvisning til kvinden, der er dramtikeren bag forestilling "TØRST" og selv var nomieret i kategorien Årets dramatiker- uden dog at få prisen.

Det lå Benedikte Hansen meget på sinde at præcisere, at hele holdet har andel i hendes pris som Årets kvindelige hovedrolle.

Men selve statuetten?

- Den skal stå hjemme hos mig, forsikrede Benedikte Hansen med et stort smil og glædede sig til efterfesten i Skuespilhuset.

Lige nu har den dygtige skuespiller travlt med optagelserne til den fjerde sæson af "Badehotellet", men søndag aften stod der fest på programmet.

LÆS MERE: Benedikte Hansen: Sjovt at spille overklassedame i "Badehotellet"

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden