Gravide Julie Steincke: Jeg taler kun engelsk med min søn

Julie Steincke.

Julie Steincke.

Foto: Krestine Havemann
Musicalstjernen Julie Steincke, der venter sit andet barn, vil gerne have, at hendes halvandet år gamle søn, Storm, skal være tosproget.

41-årige Julie Steincke bliver mor til to senere på året, men indtil da får musicalstjernens lille søn, Storm, på 20 måneder al opmærksomheden.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Den gravide musicalstjerne fokuserer især på, at hendes dreng skal lære to sprog.

- Jeg taler kun engelsk med Storm, og hans far taler dansk med ham. Han skal simpelthen være tosproget, for hans fætre og hele min familie taler engelsk og bor i London, fortalte Julie Steincke, da hun var i Grøften til Tivolis åbning.

Sønnen forstår begge sprog

Julie Steincke har danske forældre, men har tilbragt størstedelen af sit liv i England. For omkring 10 år siden flyttede hun til Danmark, men hun holder fast i det engelske sprog.

– I vuggestuen har jeg sagt, at pædagogerne gerne må sige rabbit i stedet for kanin og sådan noget, men vi bor i Hellerup, og der er fyldt med internationale børn, forklarede hun og tilføjede: 

- Det er sjovt at se, at det virker, og at Storm forstår begge sprog - man skal bare holde fast. Men jeg vil gerne have, at han lærer at sige ”oh yes” i stedet for ”oh no!”.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden