Mandag, 2. april 2018 - af Karina Didriksen

Gravide Julie Steincke: Jeg taler kun engelsk med min søn

Julie Steincke.

Julie Steincke.

Foto: Krestine Havemann
Musicalstjernen Julie Steincke, der venter sit andet barn, vil gerne have, at hendes halvandet år gamle søn, Storm, skal være tosproget.

41-årige Julie Steincke bliver mor til to senere på året, men indtil da får musicalstjernens lille søn, Storm, på 20 måneder al opmærksomheden.

Den gravide musicalstjerne fokuserer især på, at hendes dreng skal lære to sprog.

- Jeg taler kun engelsk med Storm, og hans far taler dansk med ham. Han skal simpelthen være tosproget, for hans fætre og hele min familie taler engelsk og bor i London, fortalte Julie Steincke, da hun var i Grøften til Tivolis åbning.

Sønnen forstår begge sprog

Julie Steincke har danske forældre, men har tilbragt størstedelen af sit liv i England. For omkring 10 år siden flyttede hun til Danmark, men hun holder fast i det engelske sprog.

– I vuggestuen har jeg sagt, at pædagogerne gerne må sige rabbit i stedet for kanin og sådan noget, men vi bor i Hellerup, og der er fyldt med internationale børn, forklarede hun og tilføjede: 

- Det er sjovt at se, at det virker, og at Storm forstår begge sprog - man skal bare holde fast. Men jeg vil gerne have, at han lærer at sige ”oh yes” i stedet for ”oh no!”.

 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden