18. maj. 2016
Af Maria Rode Olsen

Holdet bag "Dirch"-forestilling fejrede Dirch Passers fødselsdag

Dirch Passer kunne onsdag være fyldt 90 år, og det blev fejret af skuespillerholdet bag den kommende forestilling "Dirch", da de mødtes på Frederiksberg for at spise smørrebrød og fødselsdagslagkage.

Solen kiggede frem bag de lysegrå skyer, da fem af skuespillerne fra forestillingen "Dirch" mødtes i Krøgers Have på Frederiksberg for at fejre Dirch Passers fødselsdag.

Den populære danske skuespiller og komiker kunne være fyldt 90 år den 18. maj, og det gav anledning til både frokostbord og en stor fødselsdagslagkage.

Andreas Bo, der skal spille Dirch Passer i forestillingen, skar det første stykke af den store lagkage, mens Robert Hansen, Carsten Bang, Sys Bjerre og Kaya Brüel så til.

Carsten Bang var senere den heldige, der fik lov til at smage på kagen først .

Fødselsdag i Dirchs ånd

De fem medvirkende ankom til Krøgers Have i hestevogn og blev i dagens anledning modtaget af to skønne Lommer-piger.

Inde i gården var der disket op med kartoffelsalat, lune frikadeller, smørrebrød, øl, vin og vand og de fremmødte var enige om, at festlighederne passede til manden.

- Jeg synes, det er hyggeligt. Nu er det jo også i Krøgers Have, så det er ikke så langt fra, hvor jeg selv tror, han ville sidde, sagde Robert Hansen til BILLED-BLADET under arrangementet.

Kaya Brüel gav sin kollega ret, og nød selv den hyggelige stemning i restauranthaven.

- Jeg synes, det er dejligt, og det er sikkert helt i ånden. Min mormor, Birgit Brüel, er lidt fra samme tid, og det er jo sådan nogle steder her, de kom. Jeg elsker alt med håndmadder og ternede duge, så jeg synes det er helt i ånden, fortalte sangerinden.

Prøverne til "Dirch" om Dirch Passers liv begynder snart, og forestillingen får premiere i august 2016.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Læs mere om: