Torsdag, 12. oktober 2017 - af af Celine Rosenberg Lorentzen

Hr. Skæg på de skrå brædder

Mikkel Lomborg
Mikkel Lomborg
Foto: Lars H. Laursen
Mikkel Lomborg, for de fleste kendt som Hr. Skæg, går fra TV til teater med en rolle i julemusicalen ”Elf” i Tivoli, som altid har været en drøm for ham.

TV-værten Mikkel Lomborg, bedre kendt som Hr. Skæg fra ”Skæg med tal”, der kører på DR-kanalen Ramasjang, debuterer i ”ELF – The Musical”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her skal han blandt andre spille sammen med Pelle Emil Hebsgaard, Christiane Schaumburg-Müller, Camilla Bendix og mange flere kendte ansigter. 

Den bedste julegave

- Jeg glæder mig helt vildt meget! Det er den bedste julegave, jeg kunne ønske mig, smiler Mikkel Lomborg stort og fortæller, at det altid har været en drøm at medvirke i en musical. 

Mikkel Lomborg fortæller, at han blev kontaktet af casteren over Facebook. Han kom ikke til en casting, men til gengæld havde han og instruktøren et lille, hemmeligt møde på en café, hvor Mikkel Lomborg fik forklaret, hvad rollen ville indebære – og han var ikke længe om, at sige ja. 

Fuld af forventninger

Mikkel Lomborg er fyldt med både forventninger, nervøsitet og ikke mindst en overdrevet glæde og taknemmelighed. 

- Der er simpelthen så meget, jeg glæder mig til ved denne musical. Bare det, at stå på en stor scene med musik og dans omkring mig, er så spændende. Det er jo dér, det hele kan ske, fortæller han.

Startede i amatørmusical

Selvom den store erfaring endnu mangler, har musicals altid været noget, Mikkel af hele sit hjerte har brændt for.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

- For 20 år siden spillede jeg med i en amatørmusical som en discipel, og jeg blev virkelig grebet af det. Så blev jeg pædagog og senere TV-vært, og jeg fik bare aldrig taget det længere – før nu. Jeg er så glad for at kunne medvirke i noget, der forhåbentlig kan glæde og underholde både voksne og børn, siger Mikkel Lomborg.

Han kan opleves i rollen som butiksbestyrer i julemusicalen, der har gallapremiere den 23. november i Tivolis Koncertsal. 

HUSKER DU: Børneprogrammet "Faktisk"

 

 

 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden