3. apr. 2016
Af af Helle Skram De Fries

Iben Hjejle har fundet en ny vinterbade-makker

Iben Hjejle
Iben Hjejle
Foto: Birger Storm
De to skuespillere 45-årige Iben Hjejle og 27-årige Sara Hjort Ditlevsen, der skal spille sammen i stykket ”Privatliv”, er begge vinterbadere.

-Neeej, er du også vinterbader! udbrød Iben Hjejle, da hun, ved pressemøde på stykket ”Privatliv”, opdagede, at hendes medspiller Sara Hjort Ditlevsen er vinterbader.

Det er Iben Hjejle nemlig selv, og da de to dygtige skuespillere opdagede, at de havde den interesse til fælles, var de ikke i tvivl.

- Vi skal da ud at vinterbade sammen.

Spiller med Dejan Cukic

Vinter er det ikke længere, men det fleste af os, venter nok et par måneder, før vi går i vandet i Danmark.

Og da ”Privatliv” først har premiere 14. oktober og spiller helt frem til 31. december på Bremen Teater for derefter at tage på turné, når det at blive vintervejr, mens de to vinterbadende skuespillere arbejder sammen.

Iben Hjejle spiller rollen som Amanda og rollen som hendes fraskilte mand, Elyot, spilles af Dejan Cukic.

Sara Hjort Ditlevsen og Cyron Melville spiller rollerne som Sibyl og Victor, der er de nye ægtefæller til Amanda og Elyot.

Da alle fire tilfældigvis mødes på samme hotel – ja så slår det gnister.

LÆS MERE: Iben Hjejle flytter sammen med kæresten

Festlig komedie

Og det gjorde det på alle planer, da Susse Wold og Bent Mejding i starten af 70’erne gjorde rollerne som Amanda og Elyot i Noël Cowards komedie legendariske.

- Jeg har altid synes "Privatliv" var en vidunderliv komedie, og nu hvor både Dejan og jeg har høstet mange dyrebare erfaringer både i showbiz og i privatlivet, føler jeg virkelig, at vi er klar til at løfte arven og folde historien ud som en spiddende sjov teateraften”, mener Iben Hjejle.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Læs mere om: