25. mar. 2016
Af Helle Skram de Fries

Iben Hjejle på scenen med Dejan Cukic i Privatliv

Iben Hjejle og Dejan Cukic.
Iben Hjejle og Dejan Cukic.
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Susse Wold og Bent Mejding spillede det med stor succes, og nu får Noël Cowards legendariske lystspil "Privatliv" nyt liv med Iben Hjejle og Dejan Cukic som det fraskilte ægtepar.

Stykket er skrevet i 30'erne af Noël Coward, og i 1970'ene var Susse Wold og Bent Mejding med til at udødeliggøre den vidundelige komedie "Privatliv".

Nu opføres stykket igen - med Peter langdal som instruktør, og med Iben Hjejle og Dejan Cukic som det fraskilte ægtepar, der er på bryllupsrejse med hver deres nye partner - spillet af henholdvis Cyron Melville og Sara Hjort Ditlevsen.

Det resulterer i en både bidende ond og forrygende morsom nærkamp mellem Amanda (Iben Hjejle) og Elyot (Dejan Cukic).

- Vi har spillet sammen flere gange - både i "Romeo og Julie" og "Anna Pihl" - og vi kender også hinanden privat, fortæller Iben Hjejle til BILLED-BLADET.

LÆS MERE: Iben Hjejle brød sammen efter mors død

- Ja, og det er klart en fordel. Så tør man give mere slip og give den gas i spillet, og det er klart en fordel i et stykke, der handler om lidenskab, kærlighed og utroskab, supplerer Dejan Cukic.

Iben Hjejle håber, Susse Wold og Bent Mejding vil komme og se stykket

Begge skuespillere glæder sig til at spille "Privatliv", som har premiere på Bremen Teater 14. oktober.

- Og det kunne da være skægt, hvis Susse Wold og Bent Mejding kommer og ser stykket. De har jo spillet det så mange gange, at de må kunne replikkerne på rygraden, mener Iben Hjejle.

Stykket, der beskriver parforholdets glæder og genvordigheder er stadig lige så aktuelt, som da det blev til i 1930'erne.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Altid værd at kæmpe for kærligheden

Cyron Melville og Sara Hjort Ditlevsen glæder sig også til at komme i gang med prøverne.

- Parforholdet lever jo stadig, og det er altid værd at kæmpe for kærligheden, lyder det fra Cyron Melville.

- Vi er fire mennesker på scenen, et godt hold, hvor vi føler os trygge, og jeg glæder mig - det bliver en totalt god læreproces, forudser Sara Hjort Ditlevsen.

Læs mere om: