3. jun. 2016
Af af Casper Nielsen

Inger Støjberg om at blive parodieret i Tivoli TAM TAM: Det er en ære

Niels Olsen som Inger Støjberg i Tivoli TAM TAM.
Niels Olsen som Inger Støjberg i Tivoli TAM TAM.
Foto: Birger Storm
Niels Olsen meldte sig i aftes ind i rækken af parodister, der denne sommer har Inger Støjberg som favoritoffer, da Tivoli TAM TAM havde premiere.

Skuespilleren Niels Olsen har nu også skudt sin salve af mod den, der tegner til at blive årets revy-offer, nemlig integrationsminister Inger Støjberg.

Da Tivoli TAM TAM fik premiere, var det ikke mindst Niels Olsens nummer, der blev talt om foran Glassalen.

LÆS OGSÅ: TAM TAM i Tivoli griller prins Henrik

Inger Støjberg, der var blandt gæsterne, var nemlig blevet advaret om, at hun også her – ligesom i Cirkusrevyen og Sønderborg Revyen – må stå for skud, men hun glædede sig alligevel til at få tørt på.

Støjberg vil se dem alle

- Det er en ære. Nogle har jo trods alt brugt flere måneder på at sætte sig ind i, hvem jeg er, og nu har jeg sat mig for at komme rundt i landet og se dem alle, sagde Inger Støjberg til BILLED-BLADET.

- Cirkusrevyen var spiddende i satiren, Sønderborg Revyen – hvor der var fem skuespillere, der parodierede mig – var mere let i det, men jeg undrer mig nu over én ting: Hvorfor alle altid vælger at fremstille mig i en blå kjole? Jeg har vist kun én, sagde Inger Støjberg.

Niels Olsen var faktisk også i blå kjole, da han sang sin vise, som han selv har skrevet: ”Halløj der, her kommer Inger Støjberg”.

Deltag i vores afstemning og vind drømmerejse

- Jeg kunne ikke se Inger Støjberg fra scenen, men prøvede nu heller ikke på det. Jeg bryder mig ikke om at kigge publikum i øjnene, når jeg optræder, sagde Niels Olsen bagefter.

Da han fik fortalt, at Støjberg nærmest havde grædt af grin, smilede Niels Olsen dog - og tilføjede:

- Nå, men det var jo heller ikke ondskabsfuldt. Det bliver i det hele taget sjovt at spille revy herinde i sommer - jeg har i al fald ingen numre, jeg føler jeg bare skal ind og have overstået, sagde Niels Olsen, inden han og resten af holdet – Bodil Jørgensen, Henrik Koefoed, Mads Knarreborg og Sofie Stougaard - kunne trække ned i garderoben til premierebobler.

Læs mere om: