19. nov. 2015
Af af Ken Richter

Jan Schou stoppede flugtbilist

jan schou
jan schou
Foto: Krestine Havemann
Den fynske skuespiller blev påkørt af bilist, der var på flugt fra politiet

Uden varsel befandt skuespiller Jan Schou sig pludselig i noget, der mest af alt mindede om en kriminalfilm. Han havde kun nået at køre ganske få meter fra sit hjem i Odense, da han pludselig blev ramt forfra med stor kraft af en modkørende bilist, der med høj fart var på flugt fra politiet.

- Pludselig var jeg var jeg omringet af flere politibiler med blå blink og udrykning. og den forfulgte bilist blev hevet ud af den stjålne bil og lagt i håndjern, fortæller Jan Schou om den dramatiske oplevelse, som han stadig har svært ved at ryste af sig.

Jan Schou havde svært ved at sove

- Jeg havde svært ved at sove i et par døgn bagefter, fortæller den chokerede skuespiller, der også kunne mærke benene ryster under sig lige efter påkørslen.

- Flinke naboer kom med et glas vand, mens jeg sad på en trappesten og forsøgte at falde lidt ned igen, siger Jan Schou, der ellers slap uskadt, men alligevel var han så rystet, at han måtte aflyse en af sine aftaler samme aften.

- Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvad der kunne være sket. Tænk hvis der var kommet en hel børnehave gående, siger Jan med gys i stemmen.

Læs mere: Jan Schou fejrede skuespillerjubilæum

Læs mere om: