Jesper Winge Leisner åbner Danmarks største musicalteater

Jesper Winge Leisner

Jesper Winge Leisner

Foto: PR
I 2018 åbner et nyt, stort musicalteater, når Falconer på Frederiksberg bygges om.

Så er der en ny og stor musicalscene på vej til hovedstaden.

Falconer på Frederiksberg gennemgår næste år en gennemgribende renovering og genopstår i 2018 som et stort musicalpalads, hvor man både kan se teater, parkere, spise og sove under samme tag.

Teaterselskabet The One and Only Company, der bl.a. står bag succeser som ”Den Eneste Ene – The Musical”,”Grease” og ”Dirty Dancing – The Musical”, samler sine produktioner på stedet.

Drømmer du om en gratis rejse? Klik her!

En drøm for Winge Leisner

- Det er en helt utrolig følelse for sådan nogle nomader som os endelig at ”komme hjem” og få en fast adresse i en længere årrække. Vi har været meget afhængige af at kunne skaffe os adgang til egnede venues for vores musicalproduktioner. Så nu pludselig at få adgang til landets største musicalscene – endda totalt renoveret – er en drøm, der går i opfyldelse. Vi har følt os velkomne overalt, hvor vi har været, men nu glæder vi os til at producere på vores egen hjemmebane, siger direktør og executive producer Jesper Winge Leisner i en pressemeddelelse.

Silas Holst, Amalie Dollerup
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Silas Holst, Amalie Dollerup

Det nye musicalteater vil huse 1-2 store egenproduktioner pr. sæson. Foreløbig får Jesper Winge Leisner mulighed for at prøve Falconer af inden ombygningen, når musicalversion af ”Saturday Night Fever” med bl.a. Silas Holst og Amalie Dollerup har premiere til marts næste år.

 

LÆS MERE: Jesper Winge Leisner forkæler "Dirty Dancing"-holdet

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden