30. mar. 2015
Af Lene Skriver Bak

Jesper Winge Leisner forkæler Dirty Dancing-holdet

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/winge_leisner.jpg
Jacob Ljørring / BILLED-BLADET
Holdet bag "Dirty Dancing"-forestillingen i Tivoli knokler på – og det belønner deres chef, Jesper Winge Leisner, når han kan.

"Dirty Dancing" spiller for udsolgte sale, og forestillingen har fået fremragende anmeldelser. Det er dejligt for hele holdet, men det betyder også høje forventninger, der skal indfris.

Holdet spiller otte forestillinger om ugen og møder derudover op til prøver. Det kan være hård kost, og det ved Jesper Winge Leisner, der er chef for The One And Only Company.

”De forstår virkelig at forkæle os”

Kristine Yde, der er en af de mange medvirkende i forestillingen, fortæller, at holdet nærmest er mere i Tivoli end hjemme hos sig selv, og det forstår Jesper Winge Leisner og produktionen at vise, at de værdsætter.

- Det er en produktion, der virkelig forstår at pleje os. Forestillingen kræver meget og er pissehård, men produktionen forstår virkelig at sørge for os, siger Kristine Yde til BILLED-BLADET og fortsætter:

-Det er jo også en måde at vise sin respekt på. Det er de små ting, der gør, at vi kan mærke, at de sætter pris på os og det arbejde, vi lægger.

GALLERI: Se billederne fra pressemødet, hvor Jesper Winge Leisner præsenterede Dirty Dancing-holdet

https://imgix.billedbladet.dk/kristine-yde-lille.jpg
kristineyde.com

Jesper Winge Leisner passer på holdet

Når en på holdet har fødselsdag, er der bannere og balloner, der bliver serveret kage for at markere gode anledninger, og der er altid juice klar, så holdet kan få vitaminer indenbords.

- Jeg synes, det kendetegner Winge (Jesper Winge Leisner, red.) rigtig godt. Han er typen, der inviterer castet hjem til middag, eller sørger for, at der bliver hentet mad, hvis man har haft en hård periode. Og det er altså ikke kun til premierefester og midtvejsfester. Han passer på os, fortæller Kristine Yde, der lægger stemme til Anna i Disney-succesen ”Frost”.

VIDEO: Se smagsprøve fra Dirty Dancing

Stod klar med gin-tonics

Blikket for, hvad holdet kunne trænge til, fornægter sig ikke. Efter en forestilling stod Jesper Winge Leisner for eksempel klar med gin og tonics til de medvirkende og holdet bag scenen.

- Det her er min chef, hvor sej er han! Er på toppen over Dirty Dancing og det syn, der møder os efter dagens forestilling, skriver Kristine Yde på billeddelingssiden Instagram ved billedet af Jesper Winge Leisner, der skåler.

BILLED-BLADET har fået lov at bringe billedet.

Et billede slået op af @kristineyde den

19. Mar 2015 kl. 3:07 PDT

Læs mere om: