Joachim B. Olsen tog fusen på Cirkusrevyen

Foto: Lars H. Laursen
Cirkusrevyen med Lise Baastrup i spidsen fik besøg af liberal alliances Joachim B Olsen ved midtvejsfesten, hvor den tidligere kuglestøder uddelte verbale slag til Niels Ellegaard, der parodierer ham i revyen.
I Cirkusrevyen bliver Joachim B. Olsen parodieret af Niels Ellegaard. Ved personalerevyen i aftes gik Liberal Alliances store kuglestøder til mod-angreb: 
 
– Nu har jeg i seks lange folketingsår ventet på, at nogle ville lave en politisk parodi på mig, og med det mener jeg én, der har min stemme og min fysik. Så jeg glædede mig hele vejen fra Christiansborg til Bakken, da jeg hørte, at der var en parodi på Liberal Alliance, sagde Olsen.
 

Hold op, hvor var jeg sur!

 
- Jeg så Lisbet komme ind som snydt ud af næsen på Thyra Frank. Henrik Lykkegaard – en perfekt Anders Samuelsen. Ulf – også god som en meget solbrændt Ole Birk Olesen. Men så kom Niels Ellegaard – og lignede SIMON EMIL AMMITZBØLL.
 
 
 
 - Hold op, jeg var sur og skuffet, brølede Olsen, og krævede en "ommer".
 
Niels Ellegaard tog parodien i stiv arm, mens Lise Baastrup, Henrik Lykkegaard, Ulf Pilgaaard og Lisbet Dahl hyggede sig glimrende over parodien.
 
 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden