24. aug. 2016
Af Lene Skaarup

Skuespiller Julius Mygind: Jeg havde et hashmisbrug

Peter Mygind, Julius Mygind
Peter Mygind og Julius Mygind i 2015.
Foto: Hanne Juul
Peter Myginds søn Julius Mygind havde det svært i sine teenageår, og konsekvenserne af det endte ud i et regulært hashmisbrug. I dag ønsker han at hjælpe andre gennem sit hudløs ærlige foredrag om sit misbrug.

24-årige Julius Mygind har valgt at fortælle ærligt om et årelangt hashmisbrug, der har præget størstedelen af hans teenageår. Målet med den unge skuespillers foredrag er at hjælpe andre unge ud af et misbrug.

- Det gode, der kan komme ud af det her, er, at jeg kan hjælpe unge mennesker og deres forældre, som er i samme situation. Der er ingen skam i at have været gennem det, jeg har. Det kan ske for alle, siger Julius Mygind til Ekstra Bladet.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Julie Myginds svære år

Julius Mygind arbejder i dag som skuespiller ligesom sin far Peter Mygind, og de to har da også fået lov til at arbejde sammen med forestillingen ”Det gør kun ondt én gang” på Teateret Republique i 2015. Og netop interessen for skuespil har givet Julius Mygind en chance for at ændre sit liv.

LÆS OGSÅ: Peter Mygind og søn sammen i autentisk teaterstykke

Den unge skuespiller fik hjælp fra en SSP-medarbejder (samarbejde sammen skole, socialforvaltning og politi.red) tilbage i 2010, og i dag er Julius Mygind klar til at holde foredrag om de svære år.

Læs mere om: