Jussi Adler-Olsen besøgte Susanne Breuning og Bente Eskesen

foto: AOP
Krimikongen Jussi Adler-Olsen overraskede Bente Eskesen og Susanne Breuning, da de to revy-stjerner forleden havde premiere på Dragsholm Revyen i Rørvig.
Jussi Adler-Olsen, manden bag "Afdeling Q"-bøgerne, gik forleden i afdelingen af komik og hentede ny inspiration i salen, da tæppet gik for årets Dragsholm Revy, der spiller i Rørvig Centret.
 – Jeg talte med Jussi, lige inden vi gik på, og han er noget af det sødeste. Han var også i salen sidste år. Der havde han bare selv købt en billet. I år havde vi inviteret ham, siger revy-stjernen Bente Eskesen om den celebre gæst.
- Jussi har sommerhus i Odsherred og involverer sig faktisk meget i lokalområdet. Og man ved jo aldrig med ham. Om han måske også finder inspiration til en bog eller en revytekst. Men man har da lov at håbe, siger Bente Eskesen, der i Dragsholm Revyen har musikalsk opbakning fra Mads Strandgaard. 
 
Bente Eskesen, Susanne Breuning
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET

Bente Eskesen, Susanne Breuning

 
Sammen med Susanne Breuning kan Bente Eskesen i år fejre en del runde mærkedage i revyen. 
- Det er 40 år siden, Susanne og jeg mødte hinanden, jeg selv har 40-års skuespillerjubilæum, og Dragsholm Revyen kan i år fejre 10-års jubilæum, siger Eskesen.
 
Susanne Breuning
Foto: Mie Neel

Susanne Breuning

- Det markerer vi naturligvis på scenen i et særnummer, men vi har også en kongelige sketch med prins Henrik og dronning Margrethe. De mødes i al hemmelighed i Rørvig forklædt i burkaer.  Prins Henrik (i Bente Eskesens fortolkning) med ønsket om at trække sig tilbage.  - Ligesom England  … 
Dragsholm Revyen trækker sig ikke tilbage fra Rørvig Centret før den 30. juli. Men fortsætter på Restaurant Strandlyst den fra den 4. august.
 
 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden