30. okt. 2019
Af Helle Skram de Fries

Kæmpe afskeds-hyldest til Ulf Pilgaard: Festen begynder i Korsbæk

Ulf Pilgaard
Ulf Pilgaard.
Foto. Dan Mariegaard
Cirkusrevyen hylder Ulf Pilgaard med en særforestilling næste sommer.
Det bliver med et brag af en fest, når Ulf Pilgaard næste år takker af efter 40 sæsoner med Cirkusrevyen. Den folkekære skuespiller hyldes nemlig med en særforestilling søndag den 21. juni 2020.

Ulfs favoritretter

I en pressemeddelelse oplyses det, at festen begynder i Korsbæk på Bakken, der vil servere nogle af Ulf Pilgaards favoritretter inden hyldestforestillingen i teltet. Der vil også være taler til ære for Ulf Pilgaard.
Interessen for at opleve Ulf Pilgaards sidste sæson i teltet på Dyrehavsbakken er stor allerede nu.

Ikoniske prodier

Hans trofaste fans vil især huske Ulf Pilgaard for ikoniske parodier som blandt andre dronning Margrethe, Gitte Stallone, Hanne Bech Hansen, Poul Nyrup og ikke mindst Jørgen Leth.
https://imgix.billedbladet.dk/20190510_o2q7461aa.jpg
Foto: Gregers Overvad

Cirkusrevyens fyrtårn

På scenen vil Ulf Pilgaard have selskab af Lisbet Dahl, Niels Ellegaard, Mille Lehfeldt og Carsten Svendsen. ”Vi sætter alle sejl til for at fejre Ulf og hylde den fantastiske tid, han har været her i Cirkusrevyen. Han har på mange måder været Cirkusrevyens fyrtårn gennem 40 sæsoner, så det er selvfølgelig vemodigt at sige farvel, men vi gør det med en festlig hyldest. Det bliver en formidabel fest,” lover teltholder Torben ”Træsko” Pedersen i en pressemeddelelse fra Hammer PR og Kommunikation.

Læs mere om: