Torsdag, 22. marts 2018 — af Helle Skram de Fries

Kærlighed ved første hik!: Mød de nye Anja og Viktor

Anna Clara Sachs Leschly, Nicolai Jensen, Sofie Lassen-Kahlke og Robert Hansen
Anna Clara Sachs Leschly, Nicolai Jensen, Sofie Lassen-Kahlke og Robert Hansen.
Foto: Birger Storm og Lars H. Laursen
Anna og Nicolai er 23 og 27, og de skal spille den unge udgave af Danmarks mest populære kærestepar, Anja og Viktor, i ny musical.

De højtelskede Anja og Viktor-film bliver genoplivet som musical med ”Kærlighed ved første hik! – The Musical”, der får premiere den 20. september 2018 i Tivolis Koncertsal.

Instruktionen er lagt i Peter Langdals rutinerede hænder, og til rollerne som den unge udgave af Anja og Viktor er valget faldet på 23-årige Anna Clara Sachs Leschly og 27-årige Nicolai Jensen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sofie og Robert er med

Men de to gode gamle Anja og Viktor-skuespillere, Sofie Lassen-Kahlke og Robert Hansen, vender også tilbage og spiller de nu cirka 40-årige Anja og Viktor.

Og da både Sofie og Robert selv er blevet 38 år, har de da også netop alderen til det.

Foto: Miklos Szabo

Kæmpe Anja og Viktor-fan

Anna Clara Sachs Leschly har set alle Anja og Viktor”-filmene og er kæmpe fan.

- Jeg synes, de er vildt sjove. Jeg har set dem mange gange, og de to hovedroller er så godt castet. Der er så mange ikoniske scener. Den, hvor lillebroren køber kondomer. Det er jo nærmest en nationalskat, mener Anna Clara Sachs, der er datter af Charlotte Sachs Bostrup, der har instrueret ”Anja og Viktor – Kærlighed ved første Hik 2”.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Super glad for rollen

- Ja, og jeg er så Nicolai Jensen, smiler 27-årige Nicolai, der læser interaktivt design på Danmarks Medie og Journalisthøjskole og ikke har nogen skuespillerbaggrund. Og dog.

- Jeg har faktisk spillet med i ”Hair”. Og jeg er super glad for at have fået rollen som Viktor. Filmene er jo utroligt populære, og de to hovedroller er folkeeje. Vi skal give vores bud på Anja og Viktor – og vi skal jo ikke være de samme som Sofie og Robert.

Oliver som playboy

Joachim Knop er også med i musicalen, hvor han – ligesom i filmene – spiller Peter.

Og ny i Anja og Viktor-sammenhæng er model Oliver Bjerrehuus, der samtidig får sin debut som skuespiller i rollen som playboyen Topper.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden