16. feb. 2015
Af af Helle Skram de Fries

Kendte premieregæster påvirket af terrorhandlingerne

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/kh_bb_black_rider_023.jpg
Foto: Krestine Havemann/BILLED-BLADET
De mange kendte, der søndag aften gik i Betty Nansen Teatret var tydeligt mærkede af de frygtelige hændelser.

Søndag aften havde Betty Nansen premiere på genopsætningen af The Black Rider, og rigtig mange mennesker strømmede til for at se det spetakulære stykke.

Også mange kendte fandt vej til teatret denne aften, hvor forventningens glæde om at se en skøn forestilling var blandet med sorgen over weekendens terrorhandlinger.

- Det er skrækkeligt, men vi må ikke lade frygten få overtaget i os. Vi må holde fast i retten til at ytre os – og i glæden over livet. Og i kunsten – den er vigtigere end nogensinde. Og jeg glæder mig til at se den her forestilling, og jeg er vild med Jimmy Jørgensen, lød det fra skuespiller Ann Eleonora Jørgensen.

Berørte gæster

Der er gået 15 år siden Katrine Wiedemann og Michael Kviums anmelderroste opsætning med blandt andre Jimmy Jørgensen, der nu er tilbage.

Også den konservative politiker Lars Barfoed og hustruen Helle Sjelle skulle i teatret.

- Ingen af os har set forestillingen før, og vi glæder os meget. Naturligvis er vi prægede af alt det skrækkelige, der er sket. Lars deltog tidligere i dag i mindehøjtideligheden inde ved synagogen i Krystalgade. Og vi deltager også ved den mindehøjtidelighed, der er arrangeret i morgen kl. 20 ved Krudttønden, fortalte Helle Sjelle, inden hun og Lars Barfoed forsvandt ind i teatersalen.

Charlotte Munck, Sidse Babett Knudsen, Anette Støvelbæk, Kaya Brüel, Pia Rosenbaum, Waage Sandø med flere var også til premieren på Betty Nansen.

Læs mere om de kendte premieregæster i BILLED-BLADET på torsdag.

LÆS OGSÅ: Dronning Margrethe sender sin dybeste medfølelse

Læs mere om: