21. nov. 2013
Af Hanne Rask

Kirsten Olesens teaterhund måske kidnappet

https://imgix.billedbladet.dk/storage_1/media/sh-811909.jpg
Foto: Niels S. Andersen
Stor mystik omkring hvordan hunden, der medvirkede i Skuespilshusets forestilling, pludselig er væk.

Skuespilshusets opsætning af forestillingen, Onde Ånder, måtte spille sidste forestilling uden en meget vigtig lille hund, der har haft en stor rolle i stykket, og som på mystisk vis forsvandt umiddelbart inden stykket skulle spilles for sidste gang i fredags.

Det drejer sig om den lille pomeranian-hund, Trille, der hver eneste aften har siddet på armen af skuespilleren, Kristen Olesen, og som pludselig var væk da tæppet gik for den sidste forestilling. Umiddelbart inden var hunden ude at gå med sin ejer og var pludselig væk. Formentligt kidnappet. Det skriver BT.

På Skuespilhuset blev meddelelsen om Trilles forsvinden modtaget med tristhed, og den sidste forestilling blev meget anderledes for skuespilleren Kirsten Olesen,

-Trille var jo vores søde og dejlige hund. Hun var en meget fin og dygtig medspiller, der altid opførte sig fuldstændig eksemplarisk på scenen, selv om hun aldrig havde optrådt før. Trille havde stor betydning for den rolle, jeg spillede. Jeg havde hele tiden hunden i min favn, og min figur talte gennem hunden. Så det var meget anderledes både for mig og forestillingen ikke at have Trille med, siger Kirsten Olesen.

Hundes ejer, Mia Katrine Kastrup, er naturligvis rystet over sin hunds forsvinden. Da hun skal til at lufte Trille på kajen ved Amalienborg slot, står hun et øjeblik og roder i sine lommer, og da hun kigger op igen er Trille væk, fortæller hun til BT.

- Tre personer havde gået tæt bag Trille og mig og fløjtet efter os. De to af dem var mænd i alderen 20-30 år, den sidste var muligvis en pige. Jeg tror måske, det er dem, der har taget Trille. Trille er meget tillidsfuld og løber hen og snuser til folk, så de har nemt kunne tage hende op, siger Mia Katrine Kastrup, der naturligvis inderligt håber på, at Trille kommer tilbage til hende.

Læs mere om: