Klaus Pagh fylder 84: Sådan skal han fejres

Foto:Gregers Overvad
Klaus Pagh har fødselsdag og fylder 84 år. - Jeg havde ikke troet, at jeg levede nu, men det skal fejres med alle mine børn, siger den tidligere teaterdirektør.

Klaus Pagh markerer sine 84 år i dag - mandag den 29. juli - med en hyggelig familiekomsammen.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Nogle af mine venner skulle rejse på ferie i dag, så dem holdt vi fest med i lørdags. Og i dag kommer mine børn - alle fire. Peter, Nikolai og Anne – og så selvfølgelig Pawarisa, min adoptivdatter, siger en frisk Klaus Pagh til BILLED-BLADET.

Appetit på livet igen

Efter et år med hård sygdom har den tidligere teaterdirektør og levemand nu atter fået appetit på livet.

- Jeg havde sgu ikke troet, at jeg ville leve nu - men det skal da fejres. Vi har dejligt vejr på terrassen, fortæller fødselaren.

Dejlig ferie

Klaus Pagh og fru Nancy har også fået tid til en lille sommerferie-udflugt.

- Vi var på sommerferie oppe i Skagen, men det er en lang køretur, og det blev også kun til fire dage. Vi skulle egentlig have været der i seks, men vejret svigtede, og det begyndte at blæse, så man dårligt kunne stå oprejst. Men vi nåede da Svinkløv badehotel, som er flot og meget lækkert, og så tog vi til Brøndum Hotel og spiste, fortæller Klaus Pagh, der altså har fået lidt af sin gamle appetit igen.

Og hvad ønsker du dig så?

- Jeg ønsker mig et ur, hvor jeg kan se viserne, og tænde for når jeg vågner om natten, siger Pagh, inden han gør sig klar til at blive hyldet af familien.

BILLED-BLADET ønsker tillykke

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden