Torsdag, 18. juli 2013 - af Casper Nielsen

Klaus Pagh glæder sig over eks-kærestens dom

Klaus Pagh.

Klaus Pagh.

Foto: Hanne Juul/Billed-Bladet
Klaus Pagh glæder sig over, at ekskæresten Karema Hviid ikke skal i fængsel, og at han kan se deres fælles søn hver weekend.

Klaus Paghs ni år lange kamp for at få lov til at se sin søn endte i går med, at hans tidligere kæreste Karema Hviid blev idømt tre måneders ubetinget fængsel.  Hun blev draget til ansvar for at have holdt sønnen – som hun kalder Isak og Klaus Pagh kalder Nikolaj – skjult for sin eksmand, mens de boede på en landejendom i Danmark.

Klaus Pagh glæder sig over, at hele forløbet nu er forbi.

- Det har været en hård kamp, og det har kostet mig det hvide ud af øjnene i advokatsalærer, men det har været alle pengene værd. Jeg er også glad for at Kerema ikke røg ind. Det hjælper jo ikke på noget, siger Klaus Pagh i dag til BT.

Karema Hviid modtog en dom på tre måneders ubetinget fængsel, men da hun havde siddet dem af gennem sin varetægsfængslingen er hun fri. Dog har hun en dom på tre måneders betinget fængsel for bortførelse af sønnen.

Klaus Pagh har nu den fulde forældreret over Nikolaj, som han ser hver weekend. Gentofte Kommune insisterer på, at han til hverdag skal bo på en kostskole på Midtsjælland.

- De har hele tiden sagt, at det er fordi Nikolaj skal bygges op, efter det han har været ude for med sin mor, men jeg ville jo helst have ham hjemme, siger Pagh til BT.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden